Nejnovější recenze ze sekce Keto diety
- tvoří se žmolky, nejde dobře rozmíchat
Rychlá příprava jídel a možnost vozit sebou na cesty i návštěvy,bez nutnosti stání u plotny nebo konzumace předražených hotovek cestou z rychlého občerstvení.
- Koktejl je hustý, příchuť si dávám podle momentální chuti a hlavně zasytí.
- Vyborne namisto snidane, velmi chutne prichute
- Velice chutné a zasytí, takže nemáte hlad.
Ketomix doporučuji, krásně zasytí, ani si neuvědomuji, že držím dietu. Doporučuji.
Příjemná chuť, snadná příprava, která nezabere moc času.
Výborná komunikace s obchodem, poradenství.
Kokteil má velmi obrou chuť ( zvolila jsem jahodu), vhodný jako snídaně či svačina. Rozmíchávám s vodou. Umělou chuť v tomto kokteilu poznáte jen minimálně.
Vyzkoušela jsem Ketodiet a to bylo naprosto strašný a hrozně umělý.
Vyzkoušela jsem již pár produktů a maximální spokojenost shake jsou vsechny velmi chutné,bez přichuti “prášku”
výborné a účinné
Zatím nemám žádnou zkušenost s produktem, objednávala jsem poprvé
Strašně, ale opravdu strašně preslazena chuť. Pyré jsem vyhodila, nedá se to sníst. Doporučuji pouze pro milovníky cukru.
Výborná chuť.
- Výborná chuť
- varianta natural: i s vodou zajímavá mléčně-sunarová příchuť, která nenutí člověka vypít toho kila a zároveň se asi nepřejí (jako nějaké "atraktivnější" příchutě")
- dá se dobře rozmíchat i jen vidličkou v hrnku (bez shakeru atd.)
- příjemná struktura
- opravdu není skoro vůbec sladký – někdy, když mám chuť, přidám si tam trochu moučkového cukru a mám zase trochu něco jiného
Produkt jsem si nekoupil kvůli hubnutí ani jako vyznavač zdravé stravy, chtěl jsem jen rychlou a možná zdravější variantu ke snídani, obědu či svačině v práci, kde bych si jinak v bistru koupil nějaké sladké pečivo,
Příchute by mohly být ve více variantách
Už jsem měla pistácii,ta mě osobně nechutná, připadá mi umělá,ale vanilka, kokos a hlavně jahoda je luxus, hlavně když si je vychladím. Používám krátce, ale opravdu funguje, zatím mám dole 7 kg.
KetoMix Proteinový koktejl na 3 týdny 105 porcí, 3150 g
Registrovaný uživatel
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
Zakoupeno v KetoMix
S produktem začínám, vše perfektně zabaleno, označeno, přehledné.
Skvělá chuť
Skvělé
KetoMix Proteinový koktejl 40 porcí 1200 g
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v KetoMix
- Rychlá snídaně - svačina.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »