Nejnovější recenze ze sekce Keto diety
složení produktů v balíčku na 14 dnů na mi nevyhovuje. moje chyba. budu kupovat jednotlivé produkty
- Chutná moc dobře
Výhodná cena.
Výborná chuť.
- Funguje to :-)
Koktejl mne velice příjemně překvapil. Je krásně hustý, žádná řídká vodička jako jinde a za výbornou cenu
- chut
Výborná věc a ještě lepší, když jsem si ji koupila v akci na zkoušku. Některé věci mi tam chyběly, ale pořídila jsem se přesně podle toho, co mi bylo zasláno. Je to moc dobře, že jsou i takové malé balíčky pro nevelké hubnutí.
Výborný koktejl na svačinu, občas přidám i do Ketomix kotejlu, Doporučuji, je velmi chutný.
super koktejl a velmi mi pomohl v prvních dnech....dávám si ho i večer....určitě doporučuji!
ketodrink s příchutí pomeranče je výborný, protože je bez cukrů, velmi chutný, doporučuji a určitě si ho opět objednám. Moc mi vyhovuje.
- Já jsem spokojená, chutná mi to
- Vyborna chut, dobre zasyti
- Zatím mi vše chutná.
- Hodně řídké, obarvená voda
Good Nature Express Diet 5denní proteinová ketonová dieta 1180 g
Přidáno: 21. dubna 2023
(naposledy upraveno 21. dubna 2023)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
Rychlost
- super
Supeeer.
- Vynikající. Kupuji pravidelně, jednak na hubnutí, během cca 21 dní jsem "dala" šest kilo, teď měsíc piju doopravdy na chuť jako svačinu. Zdravější než rohlík se salámem a káva. :) Navíc mi pomáhá držet v tomto mezidobí na uzdě chuť na sladké. Zákusky mne nechávají chladnou. A chystám se na dalších šest kilo, tak jsem koupila i do zásoby na další shazování.
- Chuť
Nejsou zde jen kokteily