Nejnovější recenze ze sekce Keto diety
- bezstarostný jídla
- funkční dieta
Splňuje to co se od ní očekává.
3 týdny byly tak akorát.
Hubnutí to u mě nastartovalo.
Stravu jsem držel i po skončení diety a kila šly furt dolů.
- příjemná chuť
- rychlá příprava
Předchozí balení jsem skoro nestihl ani ochutnat, protože mi jej spotřebovala žena.
Miluji jahody a chuť kokteilu je dokonalá.
Ze směsi si dělám kaši . Dávám 100 ml vlažné vody.Mě ta tak chutná, víc než koktejl.
Protein s přichutí kávy je luxusní, necítím z nej žádnou pachuť a skvěle zasyti, nahrazuji jim vetsinou veceri a nemam po nem hlad. Jen vzhledem k tomu ze nesladim, je na me chutove dost sladky, ale urcite jsem neobjednala naposledy.
výborné
- Proteinové pyré mi velice chutná a dobře zasytí. Navíc má skvělé balení, které se mi hodí do kabelky i batohu.
- Výborné porce jídla, do práce na svačinku.
Moc chutný
- skvělá konzistence
- výborná chuť
- dochucovací směsi
- zasytí
Koktejl je vážně chuťově velmi dobrý a sytý, není to žádná břečka a neměla jsem problém ho pít několikrát za den. Super je, že ke koktejlu je vždy možné zakoupit dochucovací směsi a koktejl si připravit dle svých představ!
- rychlá příprava
- výborná chuť a konzistence u většiny produktů
- rychlý úbytek váhy
- Jídla, která se musí připravovat v horké vodě, se špatně dělají v shakeru, ten se musí fakt držet pevně, jinak to vystřeluje (vršek).
Balíček přišel trošku jinak namíchaný, protože údajně nebylo vše skladem a společnost si vyhrazuje právo na změnu zboží.
Produkty jsou dobré, rychlá příprava.
Určitě jsem zhubla :)
Líbí se mi koncept, není to jen o dietě, ale o naučení se jíst pravidelně a zdravě, nízkosacharidově/keto.
V balíčku je knížka o keto dietě s recepty, mně tedy nepřišla, ale dalo se to vykomunikovat a přišla mi online a s další objednávkou tištěná.
Zatím jsem produkt nedostala
spokojenost
Pomáhá při dietě
- Koktejl je dobrý a funguje :)
- Rychlá příprava a zasytí na dlouho.
- Mne teda chuťově moc neohromil, ale dá se vypít bez problémů.
Výborné na odzkoušení produktů. Skvělé polévky,palačinky, omelety.Koktejl mi moc nechutná, ale dá se. Všechno zasytí akorát na ty tři hodiny :-)
chutný, snadno se připraví, snad bude i zdrví prospěšný
Dobrý výběr na odzkoušení výrobků. Nejvíc mi chutnají proteinové tyčinky, polévky a palačinky. U koktejlů hodně závisí, jak hustý se udělá a kolik se dá příchuti.
Drink je celkem chutný, ale džus od toho nečekejte. Jakoby slabší pomerančová šťáva zaprášená sušeným mlékem. Chutná mi víc než koktejly.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »