Nejnovější recenze ze sekce Keto diety
Chutný, jednoduchá příprava, možnost výběru chutí, pít koktejl se může delší dobu a pořád s chutí.
- super chuť, zasytí na několik hodin
Zatím je brzo na hodnocení,ale chuťově nic moc
- Rychlá příprava, na dlouho zasytí
- super
- chuť, účinek
- Účinek, příprava, chuť
- funguje
- nektere smesi se spatne rozpousteji, je lepsi rozmixovat (koktejlovac, ponorny mixer)
- puding - to jsem musel povarit, jako klasicky puding, jinak to neztuhne (ale da se vypit jako ochuceny napoj)
- prilozeny shaker je jako cednik, 20 minut prace s jemnym smirglem na hrane nadoby plne otrepu z vyroby to dokaze vyresit .... ale stacilo by kdyby vyrobce vlozil nebo nastriknul tesneni do vicka a je po problemu - pri tom objemu je to cena navic tak max. 2 Kc/kus, jinak je k nicemu, kdo ma nejaky smoothie-maker, pouzijte ho, je to raz-dva
- zdanlive je to palka i kdyz je v akci :) ... smesi jsou tak 50% jidla k tomu jeste neco nakupujete (maso, zelenina)
Na rozjezd dobry, ten mesic se asi vyplati, jinak sezenete vhodne proteinove produkty daleko levneji, je potreba hlidat slozeni a mnozstvi. Osvedcilo se mi taky odpoledne uz jen pit vodu, posledni jidlo tak v 16h (spat ve 22h). Jinak podpora z meho pohledu 100%, snazili se vyjit vsemozne vstric. Chybi mi ve meste restaurace Keto/Paleo/Vegan, kam muze clovek zajit na menu, kdyznestine navarit, jen namichat koktejl rano.
Velký výběr jídel, rychlá příprava, viditelné změny už po týdnu.
- Skvělá chuť i složení
- Zasytí a nemám po něm hlad
Chutny voňavý
Velmi chutný
- Rychlé doručení,ochota.
- Výhodně připravené porce
- Vynikající chuť produktů.
Tento kokteil má možná skvělé složení, ale je pro mne dost nechutný, takže mám problém jej pít.
Proslim Proteinová keto dieta na 4 týdny - 140 porcí - 4 200 g
Registrovaný uživatel
Přidáno: 23. ledna 2024
2 týdny a viditelné výsledky. Věřím že za další 2 týdny váha půjde dolu ještě víc. Dodržuji to poctivě
Na proteinový koktejl jsem si musela pár dní zvykat, ale nyní patří k mým oblíbeným. Skvělé je, že koktejl si jednotlivě dochutíte vybranými příchutěmi a docílíte tak vyvážené chuti tak, jak máte sami rádi. Navíc je hezky hustý, voňavý, takže se na něj vždy opravdu těším. Ze začátku jsem do něj přidávala i trochu vlákniny, aby více zasytil, což postupně již není potřeba. Rozhodně koktejl doporučuji.
- chuťově výborný
- zasytí
Kupuji opakovaně, i když mi koktejl příliš nechutná, pro jeho složení (s nízkým obsahem sacharidů i kalorií). Ale tyto koktejly (keto) jsou podobně nechutné napříč trhem. Alespoň na chvíli zasytí. Přidám chia semínka kvůli vláknině. Při hubnutí jsou určitě podporou.
- Výborná chuť
- Kousky kokosu
- Bez jakékoliv umělé pachuti
- Chválím složení
Výborný protein, zasytí mě a cítím se po něm fajn a lehce. Pokud váháte, jako jsem váhala já, chybu neuděláte - pokud jste milovníci kokosu. V proteinu jsou kousíčky kokosu a je opravdu lahodný a moc příjemně/jemně voní. Když jsme si zvýšila dávku dvojnásob, neprotivil se mi (to jsem měla problém u jiných značek) a vypila ho s chutí. Žádná pachuť, chemický ocásek, nic. Složení bezvadné. Na chuť ovocnou si objednávání další a to červené ovoce.
Za 2 týdny o 8 kg méně. Také jsem moc nevěřila, ale jde to. Jsem moc spokojená.
Děkuji
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »