Nejnovější recenze ze sekce Keto diety
- chuť
- dobrá rozpustnosť
- Výborná chuť
Chuťově skvělé, báli jsme se, že nám nebude stačit koktejl ke svačině, ale je to pecka.
Zkouším poprvé keto dietu a moc věřím tomu, že mi pomůže zbavit se přebytečných kil.
- Snadná příprava
- vynikající chuť
- zasití
S příchutěmi je koktejl výborný
- Bezva redukční stravovací režim. Hlavně pro muže neboť odpadá příprava jídel. Kvalita a chuť hotových hlavních jídel je rozdílová. Produkty jsou zahraniční a to je znát na chuti i kvalitě.
- výborné
- vynikající příchutě
- zkouším, snad to bude fungovat
- na chuť mohlo být více jahodové, ale není to špatné
Za 14 dní přes 3 kila dole, což je super, protože moje původní váha nebyla velká. Některé výrobky bych si v balíčku nevybrala a budu se předávat, abych je spotřebovala (2 druhy omelety, palačinky). Některé dny jsem měla hlad, ale dá se to vydržet.
- Nechutná mi
- Chutná
Vhodný doplněk jídla
Příjemná textura, bez příchuti má naprosto neutrální chuť, čili super. Příchutě jsou velmi velmi dobré. :-)
Moc mi chutná, dá se použít na spousty různých způsobů
- Jsem mile překvapena, hubnu a přitom vůbec netrpím
Na tento produkt jsem narazila náhodou na sociální síti, pročítala informace až jsem se rozhodla a rozhodně nelituji.
Držím dietu poprvé, byla jsem trochu nedůvěřivá, ale musím říct že funguje skvěle, cítím se dobře a jsem nadšená. Cena mě sice chvíli brzdila v koupi, ale v akci se to dá.
Chutné příchutě a pro mě rychlá snídaně i svačina
- Chutné v rámci možností, velmi pozorně připravený jídelníček.