Nejnovější recenze ze sekce Keto diety
zkusim a uvidim
- výhodná cena v akci, navíc mi chutná
- v létě mi tyto koktejly pomáhají s pitným režimem i příjmem bílkovin
- chutná mi
- zatím splňuje očekávání
- koupeno v akci - za tu cenu jsem velice spokojená
- rychlá svačina v práci, nebo využívám, když mě honí mlsná a mám chuť na něco sladkého
- takovéto koktejly miluji v létě - když je teplo, tak často nemám chuť na klasické jídlo a spolu s ujídáním ovoce a zeleniny mi pak nechybí bílkoviny
Nasypu do šejkru, zatřesu a svačinka je na světě.
Proslim Proteinová keto dieta na 3 týdny - 110 porcí - 3 300 g
Registrovaný uživatel
Přidáno: 31. května 2023
- příprava velmi jednoduchá
- ideálni i na cesty a do práce
- omelety se mi trhaly
první ketodieta co jsem za život zkoušela ale vesměs spokojenost. nevím jestli je to nejlepší způsob hubnutí ale osvědčila se. když jsem se občas dojedla zeleninou tak jsem ani necítila nějaký hlad apod.. jídla mi i chutnala.
- Doručení včas, celkem chutné
Samotný koktejl mi tolik nechutná, ale když do něj přidám příchuť tak už je lepší chuť.
Velice chutný, mile mě to pčekvapilo.
- Vyborny koktejl. Vyzkoušela jsem hodně značek keto produktu a tento zatím nejlepší.
- Větší množství sacharidů než bych si přála.
Je to pro mě pochoutka. Je jemný a zasytí.
- chutná mi
- využila jsem výhodné akce
- snadná příprava
- pro mě dobré na léto na rychlou svačinu v práci
- na nic jsem nepřišla
- rychlá příprava
- chutný produkt
- Výborná chuť, rychlost přípravy
- chuťově vynikající
První zkušební týden s tímto balíčkem mě přesvědčil k objednání dalších produktů a pokračování v dietě
Rychlá příprava
- Pravá chuť arašídů, která je naprosto dokonalá! Zažene hlad a chuť na něco nedravého. Doplní živiny a přitom se nemusíte bát o svoji linii. Dobře se rozmíchá a skvěle chutná ve vodě i v mléce.
- Rychlá a jednoduchá příprava
S produkty jsem spokojená, při opakovaném nákupu to chce změnit příchuť, po 4 dnech už se těším na změnu. Každopádně chci vydržet, a přeji nám všem kdo zakoupili Nupo, abychom měli trpělivost a výsledky se snad dostaví.
- Všechny produkty jsou moc dobré
KetoFit Proteinové smoothie jahoda-jablko-banán-kokos 300 g - 10 porcí
Registrovaný uživatel
Přidáno: 22. května 2023
- Rychlá a snadná příprava, pěkné balení, zasytí, obsahuje řadu přidaných živin
- Ovoce z toho necítím ani náhodou (ve složení je sušené ovoce zastoupení pěknými celkem 5%, + 4% lisovaného kokosu)
Když tady čtu mraky kladných recenzích, kontroluji, zda mám ten samý výrobek...
Koktejly od KETOFIT mám ze značek ketodiet nejradši, proto jsem v akci zkusila i tohle. Zklamání - ve složení je na prvním místě téměř z poloviny zastoupen hrachový protein, a také mi to tak primárně chutná. Ovoce poznám jen z růžové barvy, i umělé aroma postrádám. Tak snad aspoň v těle zhodnotím štědrý přídavek minerálních látek a vitamínů.
- Dá se s víc vody
- Sladké
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »